Friday, March 4, 2011

Brezilya, plaj voleybolunda 2011 yılı kral ve kraliçesini seçiyor. Who will be the King/Queen of the Beach in Brazil this year?




Brezilya’da geleneksel olarak her sene düzenlenen plajın kral ve kraliçesini belirleyen plaj voleybolu müsabakaları büyük heyecana sahne oluyor.

Bu sene maçlar,Ipanema Plajı'nda 5-6 Mart tarihlerinde oynanacak bayanlar kategorisi ile başlıyor.Rio 2011 Karnavalı ile aynı hafta sonu yapılacak bayan maçlarında ‘Rainha da Praia Embratel’ (Plajın Kraliçesi) ünvanı için mücadele edecek 8 sporcu şu isimlerden oluşuyor:

Juliana Felisberta Silva, Larissa Franca, Maria Elisa, Talita Antunes, Maria Clara Salgado, Vivian Cunha, Carol ve Val.

Brezilya’da 2010 yılında Maria Elisa ‘Plajın Kraliçesi’ ünvanını almaya hak kazanmıştı.

12-13 Mart tarihlerinde oynanacak erkek maçlarında ise şu isimler Rei de Praia Embratel (Plajın Kralı) ünvanı için ter dökecek:

Marcio Araujo, Ricardo Santos, Emanuel Rego, Alison Cerutti, Harley Marques, Thiago Santos Barbosa, Pedro Cunha ve Bruno Oscar Schmidt.

2010 yılında ‘Plajın Kralı’ ünvanının sahibi ise Harley Marques olmuştu.

Traditioal Beach Volley Torunament Rei E Reinha da Praia Embratel will start at Ipanema Beach, 5-6 of March, at the end of the week of the Rio 2011 Carnival, with Queen of the Beach matches.Here is the list of the 8 best women to play for the tittle of Reinha da Praia (Queen of the Beach) :

Juliana Felisberta Silva, Larissa Franca, Maria Elisa, Talita Antunes, Maria Clara Salgado, Vivian Cunha, Carol and Val.

Last years Queen of the beach Maria Elisa will enter the race to defend her crown.

Rei de Praia Embratel (King of the Beach) matches will take place on 12-13 of March.The list of the 8 best men who will take part in Rei de Praia Embratel is:

Marcio Araujo, Ricardo Santos, Emanuel Rego, Alison Cerutti, Harley Marques, Thiago Santos Barbosa, Pedro Cunha and Bruno Oscar Schmidt.

Last years King of the Beach was Harley Marques, who is the most outstanding player of 2008 and 2009 at Fivb.


Source:http://www.beachvolley-news.com/

No comments: