Tuesday, March 8, 2011

Brezilya’da Larissa Franca 2011 yılında ‘Plajın Kraliçesi’ olmayı başardı.


Brezilya’da bayanlarda 2011 yılı ‘Plajın Kraliçesini’ belirleyen plaj voleybolu turnuvası Rainha da Praia Embratel, 5-6 Mart tarihlerinde Ipanema Plajı’nda oynanan maçlarla tamamlandı.

İlk defa 1999 yılında oynanan ve Shelda Bede’nin ilk kraliçe olduğu geleneksel turnuvanın finalinde, 2004 yılından beri birarada oynayan Juliana Felisberta Silva ve Larissa Franca birbirlerine rakip oldular.

Larissa Franca, Vivian Cunha ile takım olup finalde Juliana Felisberta Silva-Talita Antunes ikilisini 2-0 (21-16, 21-14) yenmeyi başararak Brezilya’da 2011 yılı ‘Plajın Kraliçesi’ ünvanının sahibi oldu.

2007 yılından sonra ikinci kez Brezilya’da ‘Plajın Kraliçesi’ ünvanını kazanan Larissa Franca final maçından sonra yaptığı konuşmasında;

Uzun süredir birlikte oynadığı partneri Juliana Felisberta Silva’yı filenin diğer tarafından görmenin çok garip bir duygu olduğunu, Vivian Cunha’nın maç boyunca çok iyi bir performans sergilediğini ve bu ödülün kendisine çok büyük bir mutluluk verdiğini dile getirdi.

Brezilya’da erkeklerde 2011 yılı ‘Plajın Kralını’ belirleyecek plaj voleybolu turnuvası Rei de Praia Embratel, 12-13 Mart tarihlerinde Ipanema Plajı, Rio de Janeiro’da oynanacak.


No comments: